Comandes

Com es pot fer la comanda ?

1.       Des de la pròpia botiga situada al Carrer Major, 28 de Cantonigròs

És la nostra opció preferent, ja que hi podeu tastar tots els nostres productes i  encarregar aquells que més us agradin. Si no ens podeu visitar teniu les altres opcions que us oferim. En el lliurament us cobraran 10 € de transport.

2.       Per telèfon al 93 856 50 58 

Quan truqueu, cal  que indiqueu un correu electrònic i un telèfon de contacte. Preparat l’encàrrec, us contactarem per dir l’import total i, si el confirmeu, concretem adreça d’entrega i mitjans de pagament. En el lliurament us cobraran 10 € de transport.

3.       Per WatsApp al telefon 621297553

Quan feu l’encàrrec via WhatsApp, cal  que indiqueu també un correu electrònic. Preparat l’encàrrec, us contactarem per dir l’import total i, si el confirmeu, concretem adreça d’entrega via WatsApp i mitjans de pagament que podrà ser per bizum. En el lliurament us cobraran 10 € de transport

4.       Per correu electrònic  a comandes@cancolom.com

Cal que indiqueu també un telèfon de contacte. Preparat  l’encàrrec, us contactarem per dir l’import total i, si el confirmeu, concretem adreça d’entrega i mitjans de pagament. En el lliurament us cobraran 10 € de transport.

5.       A través de la botiga online, amb un formulari de comanda.

A través d’aquesta pàgina web podeu comprar els productes d’elaboració pròpia que s’hi ofereixen  a traves de la cistella de la compra. Cal que informeu un correu electrònic i un telèfon de contacte. Fet l’encàrrec, us contactarem per dir l’import total i, si el confirmeu, podeu pagar mitjançant targeta de crèdit o dèbit. En el lliurament us cobraran 10 € de transport.

  Blanca Bisbe

  Blanca bisbe

  Botifarra blanca

  Botifarra blanca

  Botifarra negra

  Botifarra negra

  Cansalada

  Fuet

  Fuet

  Llom canya

  Llom canya

  Llom dos colors

  Llom dos colors

  Llonganissa

  Negra Bisbe

  Negra bisbe

  Pilota

  Pilota

  Pilota Bolets

  Pilota bolets

  Pilota de fruits secs

  Pilota de fruits secs

  Sobrassada

  Sobrassada

  Somaia

  Somaia

  Soppressato

  Soppressato

  Xoriç

  Xoriç