Un dia al Cabrerès

Un dia al Cabrerès

Collsacabra-Cabrerès és una bonica terra situada prou lluny de la gran capital perquè mantingui encara la seva identitat rural però alhora prou a prop també de la capital per poder-hi fer una escapada, si es vol, d’un sol dia. És una terra generosa de paisatges, amb boscos frondosos de faigs i de roures, entre altres, amb cascades i cingleres i espadats amb miradors fins on arriba la vista.

CabrerèsHi podem fer excursions amb un determinat destí. O senzillament, ens podem endinsar pel bosc i, simplement, passejar, o buscar bolets quan es el temps, fer-hi un pic-nic o un descans reparador al mig de la natura. Té moltes rutes per qui vol fer senderisme i bones rutes per ciclistes. De més dificultat o més plàcides, a triar.

Val veritablement la pena de veure Rupit i Tavertet, tan pintorescos i tan ben conservats, tots dos en els rànquings de pobles dignes de visitar. També hi tenim Cantonigròs, bonic d’ambient i de clima, situat dalt la carena.

Si hi podeu fer una estada, hi teniu allotjament de tota mena per la basta zona, per trobar aquell que s’adiu més a les vostres conveniències. Alguns al bell mig dels pobles, d’altres en plena natura. Alguns enfocats a la família i la mainada, alguns en uns emplaçaments magnífics i privilegiats. En fi, a mida de cadascú. I si feu una escapada d’un dia, hi teniu una bona i variada oferta gastronòmica amb productes i plats de la terra i de cada temporada.

A Cantonigròs, Cantoni en diem, hi trobeu al Carrer Major 28, Can Colom. Hi som des de fa seixanta-quatre anys. Hi podeu fer parada en la vostra ruta per aquests indrets, hi feu un tastet d’embotit d’elaboració pròpia i, si us agrada, us emporteu un bocí de record d’aquesta terra per posar a la vostra taula quan arribeu a destí.Deixa un comentari

L'adreça electrònica no es publicarà.